' VD-nätverket

VD-nätverket

VD-nätverket

BÄTTRE CHEFER -TILLSAMMANS! Kompetens Gruppen vill hjälpa dig att bli ännu bättre ledare. Vi vet att man som chef behöver stöd i sina dagliga utmaningar med att leda verksamheten. Ett kontakt-och kunskapsnätverk är då ovärderligt. Nu startar vi upp ett nytt VD-nätverk där man tillsammans med andra VD:ar arbetar med varandras aktuella problem, byter erfarenheter och kunskap -samtidigt som man får ett nytt och oberoende nätverk för framtiden och som genererar nya affärsmöjligheter.

INSPIRATION & KOMPETENS!
För att du ska kunna fortsätta att inspirera medarbetare och utveckla din organisation behöver du följa med i utvecklingen. Vi bjuder in aktuella talare och diskuterar gemensamma utmaningar för våra verksamheter. Allt under trevliga former. Att delta i nätverket innebär att du spar tid då du får operativa problem lösta tillsammans med andra chefer och företagsledare som har liknande utmaningar och där ni tillsammans kommer fram till lösningar på ett effektivt sätt.

Kompetensgruppen har VD-nätverksgrupper i Stockholm och Uppsala. Gruppernas sammansättning är beroende av intresseinriktning och företagsstorlek.

Se även Hjärntrusten

Nätverksledare Anders Åkerman

Ubildningsprogram
Coachutbildning
Övriga kurser
Gubbängsvägen 86, 122 45 Enskede | Tel: 08-20 21 10 | info@kompetensgruppen.se
Copyright © KompetensGruppen i Sverige AB 2016